mag je als bedrijf hackintosh computers gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is iig niet ethisch en je loopt een prachtige kans, dat je van Apple een proces aan je broek krijgt. Dus m.i. mag het niet, omdat je allerlei regels overtreedt.

Zolang je zelf de volledige versie van de Mac OSX software koopt (voor elke bak), kunnen ze je volgens mij bijzonder weinig maken. Het is maar de vraag of de regel in de EULA waarin vast staat dat het niet mag(OSX draaien op een non-Mac) door enige rechter in Nederland als rechtsgeldig zal worden gezien. Toegevoegd na 27 minuten: Hier kan je er meer over lezen: http://www.4gamers.be/forum/index.php?/topic/5495-even-een-rechtzetting-ivm-hackintosh/

Ja dit mag zolang je een officiële versie van mac osx hebt. Je kan een legale versie van osx op 5 verschillende apparaten installeren. Het word alleen wel afgeraden omdat sommige programma's van een mogelijke klant niet werken op apple software. Ik heb rechten gestudeerd aan de universiteit en er is in geen enkel geval sprake van de kans dat je een proces aan je broek krijgt van apple. Dit komt omdat er geen voorschriften zijn voor je eigen bezit.

Eigelijk niet. Want apple software is bedoelt voor Apple Hardware.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100