ik kan het wachtwoord van mijn router niet vinden en ik moet mijn computerpoort openzetten. hoe doe ik dat? weet iemand het wachtwoord?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer eens admin en admin of user en dan admin.

Als deze is gewijzigd door u dan is het lastig, doch is deze nog niet gewijzigd dan is deze veelal terug te vinden in de handleiding of is deze wellicht bekend bij uw provider ( indien van toepassing ) anders zou u even op de website van de fabrikant moeten kijken. En idd zoals eerder vermeld, standaart wachtwoorden zijn veelal; Admin, welkom , welcome of in uitzonderlijke gevallen gewoon blanco Mocht u in het verleden zelf het wachtwoord hebben gewijzigd en kunt u zich deze niet meer herinneren dan kunt u eventueel een harde reset overwegen. Hiermee zet u namelijk alles weer terug in de fabrieksinstellingen en dan kunt u het weer proberen met de eerdere opgegeven wachtwoorden.

ik zou simpelweg de fabrieksinstellingen terughalen door de modem te resetten en daarna inloggen met de standaard-wachtwoorden van de fabrikant. Deze kun je eenvoudig terugzoeken via internet. Zoek op '{naam fabrikant} default password' of iets dergelijks.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100