Hoelang duurt het voordat geld is overgemaakt met PayPal?

De rekening is geopend, de bank is eraan gekoppeld en ik heb nu iets besteld alleen staat er nu bij status in behandeling:

In behandeling tot 25 sep 2012

Is er een manier om die tijd te verkorte? of moet ik nou serieus wachten tot 25 september?

Ik heb trouwens geen creditcard.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is alleen de eerste keer..... Omdat je net je PayPal account hebt aangemaakt...alles word gecheckt... bij de volgende aankopen word er gelijk betaald aan de gene van wie jij iets koopt..PayPal is echt de snelste manier

Dit heeft in principe niks met Paypal te maken, maar met het bedrijf waar je iets besteld hebt. Sommigen zijn retesnel, sommigen zijn zo traag als een drol op een plat dak. De betaling, vanaf het moment dat jij die hebt verwerkt, is instant. Het kan alleen even duren voor je order verwerkt is. En eerlijk is eerlijk , een week is nog steeds heel normaal. Soms moet de ontvanger elke betaling van Paypal bevestigen, afhankelijk van hoe hij dat heeft ingesteld. In dat geval kan het bij een wat trager bedrijf ook even duren voor je de bevestiging binnen hebt en het geld daadwerkelijk wordt afgeschreven. Het snelst uitsluitsel heb je als je even contact opneemt met het bedrijf (of de particulier) in kwestie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100