hoe verwijder je je hyves account?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hieronder kun je je Hyves-profiel definitief verwijderen. Dit houdt in dat je profiel, foto's, video's, berichten, krabbels, etc voorgoed van Hyves gewist zullen worden. Ook je vrienden zullen je profiel permanent niet meer kunnen bekijken. Alle verwijderde informatie is dus voorgoed gewist en kan niet meer worden teruggezet. Ook als je moderator bent van een hyve, wordt dit moderatorschap overgedragen aan een ander lid. De hyve wordt dus niet verwijderd. Wil je dit niet? Dan kun je je profiel deactiveren (uitzetten). Hiermee maak je je profiel onzichtbaar, maar blijft alle informatie wel opgeslagen, zodat je het altijd weer kunt terugzetten. Klik hier om je profiel te deactiveren.

Bronnen:
https://secure.hyves.org/?module=Layout&ac...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100