Kan ik een printscreen maken van een internet pagina zonder dat de werkbalk favorieten en de plek daarboven waar je het adres invoert in beeld kom ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, heel makkelijk: druk eerst F11, dan Print Screen, dan weer F11 (kan je bij je iconen), dan naar Paint en Paste, Klaar!

Ja. Je klikt eerst met de rechtermuisknop op de werkbalk en haalt alle vinkjes weg. Vervolgens klik je op F11. Dan heb je alleen de internetbladzijde over. Overigens is het ook mogelijk om de Printscreen via een afbeeldingbewerkingsprogramma zodanig bij te snijden dat alle ongewenste gegevens niet zichtbaar zijn.

Jazeker, dit kan op diverse manieren. De makkelijkste manier is om je pagina op volledig scherm te zetten door op F11 te drukken. Dan zijn alle overige balken weg. Je kan ook gewoon een normale printscreen maken en die bewerken in een bewerkingsprogramma als paint. Een andere optie is een programma downloaden zoals PicPick. Daarmee kan je delen van je scherm fotograferen. De link van de website van PicPick staat in de bronvermelding. Succes

Bronnen:
http://www.picpick.org/

Als je Windows 7 (volgens mij ook vista) gebruikt is dat heel makkelijk. Druk op start en type kan bij zoeken "knipprogramma" Je krijgt meteen een cursor waarmee je een vierkant over het te kopieren gebied trekt. Als je klaar bent laat je de muisknop los, dan word meteen de printscreen geopend en hoef je hem alleen nog maar op te slaan. (diskette links boven)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100