Waar kan ik een brandbare DVD met ruim 5 GB ruimte kopen?

Ik ben op zoek naar een brandbare DVD Rom voor een spel wat ik laatst van een vriend via internet heb gekregen van ruim 5 GB. Hoe het ook kan, ik moet het op een DVD Rom zien te zetten maar die zijn alleen te vinden met 4,7 GB ruimte. Waar zou ik ze kunnen krijgen met minimaal 5.351.040 Kb ruimte?

Of zou er nog een alternatief zijn?

Misschien nuttig om te weten:

Het bestand staat al op m'n pc, en bij type bestand zegt het: Image-bestanden

Dank je wel alvast!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Spellen op een dvd branden is niks meer dan zonde van je dvd's. Je zegt dat het een image file is, dus kan je dat bestand gewoon mounten. Gewoon even het gratis programma poweriso downloaden, die maakt dan een virtueel dvd-station op je computer waardoor je computer denkt dat er een extra schijfstation is. Door met je rechtermuisknop op het image bestand te klikken en dan te mounten met poweriso is het net alsof je het spel op dvd hebt, maar ondertussen staat alles gewoon op je harde schijf, en dat bespaart een heleboel geld!

Die bestaan niet. Een dvd heeft altijd 4,7 GB ruimte. Wat je kan doen is een Bluray schijf (25 GB) kopen en het spel eropzetten, of een USB-stick kopen die groot genoeg is (minimaal 8 GB dus), óf met een knipprogramma het programma in tweeën knippen en op twee schijven branden (zie www.google.nl). Succes! Toegevoegd na 1 minuut: Wat je ook kan proberen is het spel te comprimeren en dan op een dvd branden.

Als ik het me goed herriner heb je discs van 700MB, Van 4,7 GB

Je moet een zgn. double layer DVD hebben. Hier past 8,5 GB op. Te koop bij o.a. mediamarkt e.d. Of op internet bij Bigdennis.nl.

Bronnen:
http://www.bigdennis.com/cd-dvd-blu-ray/dv...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100