ik weet niet weer op welk van mijn e-mailadressen ik minecraft heb geactiveerd en ik ben mijn wachtwoord vergeten. wat moet ik doen?

ik heb al mijn e-mailadressen gecontroleerd. ik denk dat ik niet meer weet op welk van mijn e-mailadressen ik het gezet heb. wat te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

opnieuw registreren met andere naam en wachtwoord en dan noteren Toegevoegd na 9 minuten: stuur minecraft een email met de vraag, als dat lukt

Als je de email niet meer weet dan kan je die hier resetten: http://www.minecraft.net/sendemailverification Als je je username niet meer weet dan kan je die hier resetten: http://www.minecraft.net/retrievename als je je wachtwoord niet meer weet dan kan je die hier resetten: http://www.minecraft.net/resetpassword Kom je er nog niet uit stel je vraag dan even op hun forum: http://www.minecraftforum.net/forum/153-accounts-minecraftnet/ of kijk eens op het support center: http://help.mojang.com/ Of Neem contact op met het mojang team: http://minecon.mojang.com/contact of probeer notch es een mailtje te sturen :) notch@mojang.com Google is en blijft je vriend ;-) Toegevoegd na 2 minuten: ow en als je slim bent dan bewaar je je inlog gegevens mailtje ;-) ik ga ervan uit dat je vast en zeker gmail/hotmail en dus heb je voldoende ruimte om mailtjes te bewaren :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100