Hallo, Als ik iets aan het tikken ben en moet naar de volgende regel, begint die regel altijd met een hoofdletter. Hoe kan ik dit wijzigen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je met een zin verder wilt gaan in een volgende regel kun je gewoon door blijven typen, dan komt er geen hoofdletter, dat gebeurt wèl als je op enter drukt

Word Klik op de Microsoft Office-knop en klik vervolgens op Opties voor Word. Klik op Controle. Klik op AutoCorrectie-opties. Schakel op het tabblad AutoCorrectie een van de volgende selectievakjes in of uit: TWee beginhoofdletters corrigeren Zinnen met hoofdletter beginnen Namen van dagen met hoofdletter Onbedoeld gebruik van cAPS LOCK corrigeren Tabelcellen met hoofdletter beginnen Toegevoegd na 3 uur: als dat niet werkt, zou je dit ook nog kunnen proberen: Selecteer in het Office-lint het tabblad »Bestand« en klik op »Opties«. Nu wordt het venster »Opties voor Word« geopend. Klik in het linker menu op »Controle« en daarna in het rechterdeel op »AutoCorrectie-opties…«. In het nu verschenen venster haal je het vinkje weg bij »Zinnen met hoofdletter beginnen«.

Bronnen:
http://office.microsoft.com/nl-nl/word-hel...
http://www.computereasy.nl/tips-en-tools/w...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100