Wat is de makkelijkste manier om een film (+-500mb)naar een vriend te sturen?

Ik heb een film op mijn computer gedownload (MP4bestand+-500mb)die wil ik naar een vriend sturen,
ik heb het met skydrive geprobeerd maar daar kun je tot 100mb,zo weet iemand wat is de makkelijkste manier om dit door te sturen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar zijn verschillende website voor. Eentje die ik wel eens gebruik is: http://www.mijnbestand.nl/ Hier kun je bestanden tot max. 1 GB versturen.

Doorsturen gaat denk ik moeilijk.. Wat wel een optie is, zet hem op Usb en stop die usb daar in zijn pc. Dan kan hij hem geheel zien :)

Via www.wetransfer.com kun je bestanden tot 2Gb lostenloos versturen. Je kan ook een account nemen bij een betaalserver als rapidshare of zo.. Toegevoegd na 2 minuten: ..... Zucht...... Kostenloos

Het kan met wetransfer.

Bronnen:
https://www.wetransfer.com/

Als je schrijft dat je het filmpje zelf van het internet geplukt hebt. Is het dan niet makkelijker hem de link naar hetzelfde bestand/site te sturen ? Andere opties zijn prima hoor maar als het niet hoeft dan kun je het beter via een link doen scheelt je weer breedband ow ja dropbox is ook een leuke optie als je van plan bent vaker met dezelfde persoon bestanden te delen ? succes

Bronnen:
https://www.dropbox.com/

op cd'tje zetten en opsturen!

Op SugarSync heb je gratis 5G om je files te sharen. De grootte van de files zelf is in principe onbeperkt.

Bronnen:
https://www.sugarsync.com/products/sync_sh...

Een film delen over het internet is "illegaal", Op sommige dvd's in Amerika komt er een waarschuwing, "Deel je deze film doormiddel van kopieren of andere vorm loopt u het risico om een boete te krijgen, FBI". Wil je vriend hem toch zien, zet hem dan op een usb en geef deze aan hem mee ;) Voorkomt achteraf veel gezeur mocht het misgaan :)

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100