Waarom doet minecraft het niet?

Ik heb minecraft gedownload. Dan start ik de launcher op (dat doet hij gewoon). Dan log ik in, en dan zegt ie: 'Can't connect to minecraft.net.' Okee, denk ik dan: play offline. Dus daar klik ik dan op, maar dan krijg ik een zwart beeld, en loopt mijn computer vast. Ik heb het alleen maar op mijn eigen computer. Bij een andere computer thuis doet hij het wel gewoon. Het ligt niet aan m'n firewall. Ik heb de launcher al heel vaak opnieuw gedownload, maar hij doet het niet... Aan java kan het ook niet liggen, daar heb ik de nieuwste 64-bit versie van. Als ik het online op de site speel staat er: 'java input == null.'
Ik heb al heel veel geprobeerd, maar hij doet het gewoon niet.
Weet iemand wat er aan de hand is?
Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer eens de bin-folder te verwijderen. Uitvoeren -> '%appdata%' (zonder ') -> Roaming -> .minecraft -> hier staat als het goed is een mapje "bin". Als je deze verwijderd en het opnieuw probeert zo hij het moeten doen.

Het zou ook kunnen zijn dat die computer gewoon te oud of langzaam is... Wat zijn je specs? (Welke Windows, onderdelen van je pc...) en je hebt minecraft gekocht lijkt mij?

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100