Kan je iemands naam/mail opsporen met alleen een foto?

Ik heb namelijk vanmiddag een aantal foto's gemaakt van een paar jongens bij een sportauto en zij hebben mij een e-mail adres gegeven maar deze blijkt niet te kloppen. En die kereltjes waren zo enthousiast dat ik het lullig vind dat ze nu niks meer horen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat kan niet! Tips over hoe je iemand naam en e-mail kan opsporen kunnen we beter niet onderling uitwisselen, i.v.m. privacy, hier zul je echt zelf creatief in moeten zijn! Ik geloof dat je er goede bedoelingen mee zult hebben, maar i.v.m. privacy is het niet verstandig. Veel succes !

Ze zullen vast een foutief adres hebben opgegeven en willen dus niks meer met je te maken hebben. Strikt genomen kun je niets met die foto. Als je die publiceert ben je in feite illegaal bezig. Er bestaat zoiets als portretrecht.

Bronnen:
http://www.iusmentis.com/auteursrecht/nl/f...

Je kunt proberen op grote fora of bijvoorbeeld Twitter een berichtje achterlaten: Gezocht contact met een van de jongens op deze foto - Please Retweet #DTV En dan de foto eraan vast hangen. Vaker wordt dit aan de lopende band geretweet en zul je diegene vaak vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100