Kan deze laptop goed games runnen?

Ik heb deze laptop die ik denk ik ga halen rond eind mei, ik speel vaak minecraft en wilde onderand weten of ik die op hoge settings kan spelen (geen games zoals bf3)
Link
http://www.laptopshop.nl/product/161542/asus-x53sd-sx197v.html

Mijn max budget is 700€ (als iemand nog tips heeft)

Weet jij het antwoord?

/2500

Na wat vergelijken tussen die link die jij gaf en de onderstaande link, kan ik concluderen dat dit puur op systeemspecificaties geen problemen op zal leveren. Echter moet ik hier een belangrijke kanttekening bij geven: Laptops zijn in principe NIET gemaakt om te gamen. Ik zelf gebruik een laptop, en tijdens het gamen wordt de laptop erg heet etc. Dit kan op een aantal manieren worden ondedrukt, echter zal een laptop met dezelfde specificaties altijd minder draaien dan een desktop (in dezelfde omstandigheden). Echter aangezien het spel minecraft grafisch gezien vrij weinig voorstelt(hooguit krijg je "lagg" met grote "kaarten", maar dit zal altijd wel blijven, als je maar groot genoeg maakt.) In principe red je het met deze laptop dus prima. Toegevoegd na 56 seconden: Extra dus: Deze laptop is net zoals 95% van de laptops niet geschikt noch gemaakt om te gamen.

Bronnen:
http://www.systemrequirements.in/system-re...

Dat lijkt me totaal geen probleem. Een Super processor en grote RAm-geheugen. Ook een goede videokaart enzo... Minecraft kan het met gemak wel aan hoor. Maar als je een compressor erbij haalt om het te laten koelen kan het geen kwaad, want tijdens het intensief gamen wordt het wel erg heet, warm.

Nee deze laptop zal games niet goed kunnen draaien. Er zit een nog vrijwel onbekende GT610 MX in. Ondanks dat de kaart nieuw is kan ik aan de nummering al zien dat het een budgetkaart is. Het tweede getal is namelijk het belangrijkst bij een videokaart hoe hoger hoe beter, dit is dus het slechtst denkbare model in de 6XX serie. Voor dat geld kan je beter een laptop kopen met een GT555 M. http://tweakers.net/pricewatch/cat/496/laptops.html#filter:XczPCsIwDAbwd8m5h9FR__QBBh4EYd5kh9FGCMRtpHUKo-9uq_TiKXz5fckGd5IQL0IOr_TA8_gGOz2Z1T_QVGEWj9IRsgcLK-ErgIKlFL_Xe21qLDeNguBm-ZmpoQoyuoi-X9CdfAB7A33I31oYMuZlRxxRMmzQ7nQZ68ilZkxzhCGl9AE

Als het om echte game laptops gaat kies ik voor alienware...

Bronnen:
http://www.dell.com/be/p/alienware-laptops...

als ik iemand over computers hoor dan ga ik meestal naar de medion website, die hebben de beste "bang for bucks" hun erazer serie is erg goed, we hebben zelf al 8 medions gehad ofzo en nooit problemen, kijk hier eens rond: http://www.medion.com/nl/electronics/cat/Gamer+laptops/gamer_notebooks_20 ik zou voor deze gaan: http://www.medion.com/nl/electronics/prod/MEDION®+ERAZER®+X6815+laptop/30012691A1?category=gamer_notebooks_20&recId=&wt_mc=nl.intern.m-shop.pro-pla.on-ma&wt_cc1=m-shop_topseller_gamer_notebooks-3-mitte&wt_cc2=30012691A1&wt_cw=30.2.8&utm_source=Internetseite-intern&utm_medium=Kachel&utm_content=gamer_notebooks_3-mitte&utm_campaign=Kategoriekachel-Hotspots&utm_term=30012691A1 hij heeft een veel beter scherm, bluray, veel beter videokaart (2gb), bluetooth. en hij is nog goedkoper ook.

ik draai er niet omheen dit is een laptop die goed genoeg is voor Minecraft op redelijke settings en zelfs wat meer als ik het goed heb Toegevoegd na 6 minuten: en bij de specificaties uitgebreide versie staat ook nog dat hij geschikt voor gamen is (meestal dus wat ze aangeven echter kan dit in de praktijk nog wel is tegen vallen) http://www.laptopshop.nl/product/161542/asus-x53sd-sx197v.html#product_specifications

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100