hoe kan ik mijn laptop aan de tv aansluiten zonder hdmi aansluiting?

Ik heb heel veel films op mijn laptop staan en die wil ik graag aansluiten op de tv ik heb thuis een hdmi kabel maar ik heb op mijn laptop geen hdmi aansluiting. is er dan een tussenkabel of zo zodat ik alsnog de laptop aan de tv kan aansluiten? of is er een andere manier?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De grootste kans is dat je zowel op je laptop als op je TV een VGA aansluiting hebt, een VGA-kabel bij de elektronica-boer of PC-winkel zal dan uitkomst bieden. Meestal is VGA te herkennen aan de blauwe kleur. Toegevoegd na 1 minuut: Als je laptop toevallig een DVI-poort heeft kan je die met HDMI-DVI kabel aansluiten. Toegevoegd na 12 uur: Gebruik een jack-jack kabel om het geluid naar je tv of versterker te leiden.

Bronnen:
http://www.tonecontrol.nl/nl/producten/kab...

wat je ook zou kunnen doen is overwegen een mediaspeler in huis te halen... daar sluit je een externe hard schijf aan vast en voila... je zet je films op de harde schijf en je kan met je media speler je films bekijken vanaf de harde schijf... je kan er ook eentje kopen met alles in 1 dus media speler met harde schijf... alleen zijn die vaak wel aan de dure kant. kijk hier es: Zonder harde schijf: http://goo.gl/UV2qb Met harde schijf: http://goo.gl/lSrbm Toegevoegd na 1 minuut: ik raad je aan indien je al een externe harde schijf heb... een media player te kopen zonder harde schijf... maar goed dat spreekt misschien voor zich

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100