Mijn laptop start automatisch weer op na het dichtklappen van de deksel en sluit dan automatisch weer af?

Ik sluit me laptop op de goede manier af en de instellingen van de deksel via energiebeheer staan gewoon goed! Als ik de deksel van me laptop dichtklap terwijl de computer aan staat valt hij helemaal uit en krijg je de melding of hij opgestart moet worden in veilige modus. Heb overal al gekeken naar een antwoord hierop en kom er niet uit, iemand enig idee wat het probleem is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij dichtklappen van de laptop gaat hij op slaapstand of soms uit. Je kan dit uitzetten. Heb ik zelf ook gedaan. Bij de instellingen kan je dit als het goed is veranderen. Welk merk is je laptop?

Ga als volgt te werk om te voorkomen dat de sluimerstand kan worden ingeschakeld: Klik op Start en typ cmd in het vak Zoekopdracht starten. Klik in de lijst met zoekresultaten met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en klik op Als administrator uitvoeren. Klik op Doorgaan wanneer dit wordt gevraagd door Gebruikersaccountbeheer. Typ powercfg.exe /hibernate off bij de opdrachtprompt en druk op Enter. Typ exit en druk op Enter om het opdrachtpromptvenster te sluiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100