waarom doet mijn printscreen het niet? (kijk extra uitleg)

ik heb een laptop van hp (zie foto) & als ik een printscreen wil maken doet ie het niet. er staat een knopje op m'n toetsenbord (home & daaromder in een rechthoekje prt sc). Wie weet hoe dat komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

haha, ik heb dezelfde laptop & ik dacht ook dat ie het niet deed, maar je moet gewoon op fn & dan printscreen. die fn-knop staat links-onder naast de ctrl-knop. x

Plak je het dan ook in een programma als paint of photoshop? Wij krijgen het anders ook niet te zien namelijk.

op het toetsenbord helemaal links onderaan staat de ctrl knop en hiernaast staat de fn knop, deze fn knop houdt je ingedrukt samen met de prt sc knop boven de num lock knop, probeer maar!

Dat knopje maakt een momentopname van je scherm, maar daar merk je verder niets van. Dus open bijv. Paint en doe dan V. Een wonder!

Als he de knop prt sc wil gebruiken lijkt er altijd niks te gebeuren maar je moet dan naar paint en daar op plakken drukken. En daarna evtuweel opslaan. Als je dit al deed weet ik niet wat het is. Toegevoegd na 2 minuten: Het kan trouwens ook in word.

Zal ik dan maar met een alternatief komen? Druk eens 1 keer op de F-Lock-toets die op je laptop zit en probeer het dan de Screenprint-toets nog eens...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100