waarom lukt het niet als je muziek op een cd zet en dan wil laten afspelen op de radio ???

ik probeerde eens een cd met liedjes erop gezet in een radio af te spelen maar dat lukt niet weet iemand waarom

Weet jij het antwoord?

/2500

Sommige autoradio's kunnen geen dataCD's afspelen met MP3's. Je zult dan audio-CD's moeten gaan branden. Sommige autoradio's kunnen sommige CDR's niet lezen. Je zult dan een ander merk moeten kopen. Met deze twee tips moet het oplosbaar zijn.

je hebt verschillende radio's/cd-spelers. bij ons werkte het cd'tje ook niet. met de cd zijn we naar media markt gegaan en het cd'tje in verschillende radio's gestopt. en bij vele werkte hij niet. maar bij een van philips werkte het. en we hebben die gekocht. het licht er dus maar net aan welke cd- speler je hebt?

Waarschijnlijk accepteert hij het bestandstype niet, mogelijk kan je het nog omzetten in een ander formaat. Wat ook zou kunnen is dat je de liedjes gebrand hebt op een cd-r.. in plaats van een cd.

Oudere cd spelers accepteren helemaal geen coderingen,die kunnen dat niet lezen.Dan moet je die muziek encoderen naar wav bestanden en ze dan als een muziek cd op een schijf branden op een normale cd (dus geen herschrijfbare).Nadeel is dat je maar 16 tot 20 nummers dan op een cd kunt zetten.

Als je de cd wel op de computer kunt afspelen is je cd speler van de radio waarschijnlijk te oud, of je gebruikt te oude cd's om te branden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100