Waar vind ik gratis winks en emoticons voor windows live messenger ?

Wie kan mij vertellen hoe ik aan leuke gratis winks en emoticons voor windows live messengerkan halen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neem eens een kijkje op de volgende websites: http://www.myemoticons.com/emoticons/free/ http://www.free-smileys.eu/ http://www.emoticonsfree.org/ http://www.emoticons4free.nl/emoticons-free-0.html http://www.addemoticons.com/emoticons.html http://www.smileyarena.com/ http://www.freesmileys.org/ http://www.pic4ever.com/ Volgens de SiteAdvisor van McAfee zijn deze websites allemaal betrouwbaar en hoef je dus niet bang te zijn voor virussen of spyware. Je kunt de afbeeldingen op je pc downloaden en ze in een map zetten. Daarna open je Messenger en vervolgens klik je op Extra > Emoticons. Rechtsboven staat de optie "Maken" (zie afbeelding). Als je daarop klikt, kun je alle emoticons die je in de map op je pc hebt gezet, toevoegen aan Messenger. Veel plezier! (Sorry, de optie Afbeelding toevoegen werkt op dit moment niet. Ik zal de afbeelding later bij het antwoord zetten).

Op Windows Bite vind je gratis pakketten met smileys, o.a. met Donald Duck of Koninginnedag in het thema. Verder kan je ook smileys van andere mensen 'pakken', door op hun smiley op de rechtermuisknop te klikken. Toegevoegd na 1 minuut: * Rechtermuisknop en als het goed is krijg je de optie 'opslaan'. Je kan dan zelf een 'snelcode' intikken: bijvoorbeeld als je 'lol' typt krijg je een lachende smiley.

Op deze pagina http://nl.quebles.com/ vind je alles voor Windows live messenger heeft ook leuke clip arts voor je mail zelf maak ik er veel gebruik van En nu in deze tijd van het jaar leuke van kerst en nieuwjaar kijk zelf maar er is veel op te vinden http://nl.quebles.com/

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100