Hoe kan ik een video van youtube downloaden?

dus het geluid EN beeld, geen geluid alleen.
Alvast bedankt

Toegevoegd na 3 minuten:
en gratis aub

Weet jij het antwoord?

/2500

Met Dvdvideosoft free youtube downloader

Je hebt daarvoor een simpel programma dat ik ook altijd gebruik, hiermee kun je van YouTube en vele andere sites downloaden. Je kan zelf kiezen of het mpeg, avi, of andere bestanden moeten worden. Ook kun je zelf de kwaliteit kiezen! Het heet: Gemist Downloader. Google het even en je vind allemaal sites waar je het kan downloaden. Het is gewoon gratis :) hier is een van de links waar je het kan downloaden: (dit is een mobiele site) http://mobile.computertotaal.nl/software/21876-gemistdownloader-2-5-1-9.html

Download de 'YouTube downloader' dan kan je de link van de video die wilt downloaden daarin plakken en downloaden, je kan 'm gelijk ook van video naar mp3 bestand veranderen.

Je hebt talloze Youtube downloaders voor zowel met geluid als zonder. Waar ben je naar opzoek? Naar een dekstop programma dat je kunt installeren op je pc? Of heb je liever een website die het voor jouw regelt? Bekijk het volgende rijtje maar eens en wellicht zit er wel wat tussen wat aan jouw wensen voldoet. Online: - http://www.flvto.com/ - http://www.ytconv.net/ - http://keepvid.com/ - http://catchvideo.net/ - http://saveyoutube.com/ Dekstop versie: - http://youtubedownload.altervista.org/ - http://www.orbitdownloader.com/ -http://www.youtubedownloaderhd.com/ - http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free- YouTube-Download.htm Veel succes!

Je kan GemistDownloader downloaden. Daar mee kan je video's downloaden van YouTube en uitzending gemist

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100