Ik werk met GoogleChrome en op facebook kan ik geen videos bekijken er staat download nieuwsste versie Adobe flash player maar dat lukt niet?

er staat
Uw Google Chrome-browser heeft al een ingebouwde Adobe® Flash® Player. Deze Flash Player wordt automatisch bijgewerkt wanneer er een nieuwe versie beschikbaar komt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan Adobe Flash player gerust handmatig installeren hoor. Surf hiervoor even naar de link die ik heb toegevoegd als bron. Download daar de laatste nieuwe versie van Adobe Flash Player en installeer deze en het probleem zou opgelost moeten zijn. Ik zou wel het vinkje wegdoen bij Mcafee scan plus. Heb je helemaal niet nodig (toch niet als u een goede virusscanner hebt). Veel plezier en succes!

Ik denk dat je een 64-bits computer hebt. Daardoor werkt het niet. De oplossing staat in de bron. "64-bits Windows- en Mac-computers hebben 32-bits browsers die compatibel zijn met Flash Player. Ga naar Flash Player op 64-bits besturingssystemen voor instructies hoe een compatibele webbrowser te openen en Flash Player uit te voeren"

Bronnen:
http://kb2.adobe.com/cps/000/6b3af6c9.html
http://www.hccbg.nl/vraagbaak/vraagbaakvra...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100