Wat is het programma spotnet, wat kan je ermee?

Kinderen uit mijn klas hebben het programma : spotnet. Ze zeggen dat je daar films, ps3 spellen, wii spellen enz. gratis op kan downloaden, klopt dat ? Zo niet wat kan je er dan mee ? Alvast bedankt !

Toegevoegd na 2 minuten:
En kunnen er virussen op je laptop of computer komen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Spotnet is een Windows-programma waarmee je in de nieuwsgroepen kunt zoeken naar films en muziek. Je vindt er verwijzingen (spots) naar hoofdzakelijk audio- en videobestanden. Een voordeel is dat Je de bestanden direct kunt downloaden Spotnet bevat een geïntegreerde downloadfunctie, zodat het niet nodig is om aanvullende software te gebruiken of nzb-bestanden te maken. Wanneer je bijvoorbeeld een bepaalde cd of dvd wilt hebben, is een klik op de downloadknop voldoende.

progje downloaden, provider instellen, download uitzoeken, downloaden klein half uurtje werk het principe is niets nieuws zo gezegd de vervanger voor FTD ooit in het leven geroepen om nieuwsberichten snel te kunnen verspreiden tegenwoordig is daar geen sprake meer van nu alleen maar films, muziek etc etc meer info: downloaden van nieuwsgroepen

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100