Reclame bij youtube?!?

Sinds kort is de lay-out en zo veranderd op youtube, als je nu naar een filmpje kijkt stopt dat filmpje altijd ineens en komt er reclame op het scherm, dan moet je op play duwen en om het beeld te zien moet je dan ook nog eens de reclame sluiten, daarom is mijn vraag of het niet mogelijk is het in te stellen dat dat niet meer gebeurt?

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je google chrome gebruikt kan je Ad-Block downloaden en dan heb je geen last meer van advertenties.. Toegevoegd na 3 minuten: Ik zie nu dat ze ook bestaan voor firefox, safari, opera etc.. Opera: https://addons.opera.com/en/addons/extensions/details/opera-adblock/0.52/ Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=nl Firefox: https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/adblock-plus/ Safari: http://safariadblock.com/

Wij, GV´ers kunnen hier niks aan doen. Hier is een handige link. Daar kun je commentaar geven op dingen van YouTube. U kunt vragen bijvoorbeeld waarom er reclame tussendoor is. Of U kunt vragen of er een mogelijkheid is om het weg te halen. Bij deze bron kun je een vraag stellen aan YouTube beheerders. Maar dan moet je wel eerst een account hebben.

Bronnen:
http://www.google.com/support/forum/signup...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100