Mijn Windows 7 computer is gecrasht. Kan ik Windows 8 gebruiken?

hallo iedereen,
Vanmiddag is mijn Windows 7 computer gecrasht. Ik heb momenteel het geld niet om mijn computer te repareren. Is het een mogelijkheid om de gratis beta versie van Windows 8 te instaleren en te gebruiken?
Alvast bedankt!

Toegevoegd na 16 minuten:
wel bedankt voor jullie antwoorden, ik heb geen herstel partitie... En ik heb echt windows nodig. Dit is het enigste os dat met school compatibel is. Ik heb windows 8 wel al (voordat mijn computer crashte) veel in virtualbox gebruikt. Het werkte best fijn. Dit is ook even de enigste boot disk die ik hier heb liggen... Is er ook een ander gratis os die met windows toepassingen werkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kun je beter niet doen. Je zegt het al zelf: het is een bèta. Hier zitten waarschijnlijk nog bugs in en dat is niet fijn. Als ik jou was, zou ik gewoon nog even W7 gebruiken.

gecrasht? blauw scherm? error code? draait de pc nog hoor je de voeding werken zie je de processor koeling draaien? zit er niet te veel stof vuiligheid rond de koeling ventilators, want dan gaat de temperatuur de hoogte in en sluit je pc in de meeste gevallen af, voorzichtig pc bak (destop) openen kijk of er te veel stof haren in de ventilators zit uit blazen met een rietje voorzichtig met tanden borstel los maken stofzuigen,verwijder enkel de processor koeling ventilator en zeker niet de koelings blok ,want je moet na ieder verwijdering van het koelblok koelpasta tussen de processor en koelblok aan brengen, is dat alles niet het geval(vuil,stof,kat/hondhaar/vogel pluimkes,met roken in huis wordt de rook en restanten er in gezogen) kan je alle aansluitingen losmaken,stekker voeding,beeldscherm,homecinema dus alles die elektriciteit gebruikt aangesloten aan je pc,afkoppelen, verwijder de cmos battery op het moederbord lijkt op een muntstuk, http://www.vetvrij.com/phpBB3/viewtopic.php?f=189&t=2322 handleiding weet nu niet of je mag door verwijzen naar andere forums anders mods. edit het dan blijf je gedurende een tijd (hangt af van pc tot pc )aan uit knop van je pc ,aan uti aan uit aan uit meestal 30sec volstaat om alle elektriciteit uit je systeem te krijgen, er na steek je de batterij er terug in checkt of alle ram latten ,en andere componenten goed vast zitten, start je pc op en wie weet lukt het hiermee 80%kans dan ga je best in je bios om tijd en datum in te stellen, heb je nog problemen ligt het aan een besmetting , virus,grayware,adware trojans enz,meestal zelfs na verwijdering met programs,tools wordt de besmetting opnieuw aktiveert om dat het ook in je systeemherstel vast genestelt zit,dat is dan weer een ander verhaal,die ook op te lossen, vriendelijke groeten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100