Hoe kan ik alle fouten van mijn computer verwijderen?

Ik heb net mijn oude computer gescand en hij zegt dat hij 737 fouten heeft gevonden. Daarna stond er een site van een programma wat al de bestanden kon verwijderen ofzo, maar die kost iets van 30 euro :/ Zijn er ook programma's die je gratis kan downloaden en die even goed werken??

Weet jij het antwoord?

/2500

AVG Antivirus is volgens mij een goeie. Het is een (gratis) antivirus programma en tevens scant het naar fouten.

ja! ik heb een fantastisch anti virus programma en die kan ook bestanden verwijderen die te veel ruimte innemen: Avast! Free antivirus, serieus hij is fantastisch ik heb al 2 jaar geen virussen gehad.

een perfect programma (wat eigenlijk elke PC zou moeten hebben) is Ccleaner. probeer eens uit, deze zoekt fouten in je register en verwijderd deze na goedkeuring van jou. ook ruimt dit programma talloze tijdelijke bestanden op.

He! Uit eigen ervaring weet ik dat een heleboel van zulke programma's hartstikke nep zijn. Zoals een die jij hebt, ze zeggen op de website dat je alle fouten kunt verwijderen. Vervolgens scan je je pc ermee en geeft 737 fouten, gegarandeerd ze geven er meer op dan het er werkelijk zijn. Dit zijn gewoon verkoop trucjes, ze willen dat jij denkt "Oh ik heb zoveel fouten laat ik het programma maar kopen". Trap hier alsjeblieft niet in! Programma's die wel goed werken en vertrouwlijk zijn: - Ccleaner; http://www.piriform.com/ccleaner - Advanced System Care http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html Ik herhaal het nogmaals er zijn een hele boel programma's die meer fouten aan geven dan dat er werkelijk zijn, trap er niet in door het dan te kopen! Veel succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100