Kun je met Word 2010 een breuk noteren?

Ik wil op Word 2010 een breuk typen. Ik kan dat op deze manier doen: 1/2
Maar ik zou graag de breukstreep horizontaal willen. Dus: teller (1), breukstreep (horizontaal), noemer (2)
Kan dit? En zo ja, hoe dan?

(1/2 is een voorbeeld breuk)

Weet jij het antwoord?

/2500

Alt gr (rechteralt) + 7 = ½ Alt gr + 6 = ¼ De anderen weet ik niet.

ctrl en alt tegelijk indrukken (links) en 7 maakt ½ ctrl alt 6 maakt ¼ en ctrl alt 8 maakt ¾ Het streepje is alleen niet horizontaal maar schuin, al heb je daar denk ik wel vrede mee :-)

ik weet bij het bij 2007. 2007 lijkt best op 2010 vind ik. 1) ga naar invoegen 2) helemaal recht(bij symbolen) zie je dan staan vergelijking 3) klik daar op en klik op breuk, ook kan natuurlijk andere vergelijkingen invoegen Toegevoegd na 17 minuten: hier een plaatje waar het staat

Klik in het menu (helemaal bovenaan) op Invoegen; dat staat bijna helemaal links in het menu. Er verschijnt een nieuw Lint. Klik aan de rechterkant van dat Lint op Vergelijking. Nu verschijnt er weer een nieuw Lint. Klik nu ongeveer halverwege dat Lint op Breuk. Nu kun je de door jou gewenste soort breuk kiezen. Ik denk dat jij de soort breuk zoekt die linksboven staat (Word noemt dat een "gestapelde breuk"). Toegevoegd na 4 minuten:   Het plaatje is wat klein. Als je erop klikt, krijg je een grotere versie te zien.  

Dat kan eenvoudig als je de breuk over twee regels verdeelt: De teller met onderstreping op de eerste regel, de noemer op de tweede regel.

Druk op CTRL-F9 Je krijgt nu twee accolades. Binnen de accolades typ je EQ \F (teller; noemer). Bijvoorbeeld: {EQ \F (5;9)} Je hebt nu een veld gecreëerd. Klik nu met de rechtermuisknop op je veld en kies voor "andere veldweergave. En zie daar. Toegevoegd na 6 minuten: Dit werkt ook met gewone tekst, dus eq \f (boven de streep; onder de streep)

Invoegen -> Object -> Microsoft vergelijkingseditor 3.0. En dan klik je daar op sjablonen voor breuken en wortels. Dan klik je op een breuk en dan kan je noemer en teller invullen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100