hey alemaal ik heb een par weken een website hoe krijg ik meer kijkers ? groetjes sasha sannes

Weet jij het antwoord?

/2500

Marketing, Laat je zelf en je zoveel mogelijk zien op het internet. Post op andere soortgelijke forums reageer op onderwerpen waar jouw website over gaat en vermeld altijd je website ( had je hier ook moeten doen.) Toegevoegd na 38 seconden: Laat je zelf en je WEBSITE zoveel mogelijk zien op het internet.

Zorg dat je gevonden wordt. Je kunt je website registreren bij zoekmachines als google: www.google.com/addurl En geef bij het bewerken van je pagina's veelgezochte zoektermen op. Verplaats je in je doelgroep. Op welke zoektermen zou die zoeken? Toegevoegd na 1 minuut: Wissel je link uit met soortgelijke sites. Mensen die geinteresseerd zijn in die sites, zijn mogelijk ook geinteresseerd in de jouwe. Soortgelijke sites vind je door jouw zoektermen zelf in te voeren in een zoekmachine.

Misschien ook een optie om je website te promoten op de meest gebruikte verkoopsites zoals marktplaats en speurders enz. Er staat meestal een rubriek voor websites tussen. Succes! Toegevoegd na 56 seconden: Facebook en Hyves zijn ook erg handig.

Kijk waar veen vraag naar is zoals waar waneer feesten zijn Vertel het tegen je buren vrienden familie kenissen enc. Als die denken wat een leuke website daar moeten meer van weten die vertelen het door en die ook weer Gr. Wicky63

meld de website aan bij zoveel mogelijk zoekmachines. Die kun je vinden via zoeken op bijvoorbeeld google. Type in zoekmachine en je krijgt een hele lijst. Tegenwoordig vinden de zoekmachines op den duur jouw website en wordt deze automatisch opgenomen in de zoeklijst. ER zijn ook programma's te vinden die jouw website automatisch bij een groot aantal zoekmachines aanmelden. Frank

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100