Ik moet wat verjaardags uitnodigingen maken, weet iemand hier een gratis programmaatje of site voor

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou zeggen OpenOffice, gewoon in de gratis variant van word dus maken en afdrukken. Neem aan dat het niet om grote hoeveelheden en/of hele speciale dingen gaat maar om een persoonlijk iets. Voor professionelere zaken moet je naar programma's als Photoshop icm InDesign gaan kijken maar dat is zeker niet gratis.

Misschien is het leuk om met een foto te werken, je kunt hiervoor een leuk programma (gratis) gebruiken, ga naar www.picknik.com en je upload een foto en je kunt er teksten en frames omheen maken, afdrukken en je hebt je uitnodiging, succes!

Bronnen:
www.picknik.com

Deze vond ik goed werken, je kunt er een foto in uploaden, maar ook leuke dingen zoals chocoladewikkels maken voor een persoonlijke tractatie, en zelf uitprinten!

Bronnen:
http://www.party-gifts.nl/werktekening.asp...

Je kunt een voorblad maken van een weekblad met eigen foto + tekst op: http://bighugelabs.com/magazine.php Toegevoegd na 1 minuut: Klik om te vergroten.

Als je publisher hebt dan kun je ze heel gemakkelijk daar mee maken... WORD bied in mindere maten dezelfde mogelijkheid...

Op deze site vele ontwerpen en je kan tekst toevoegen en uitprinten: http://www.123printcards.com/birthday1/ http://www.greetingsisland.com/posting/prints/categories.asp?c=Birthday&p=print&page=1

via hotmail:)

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100