Wat zijn alternatieven voor iTunes?

Ik heb een iPod van 8GB, en heb meer muziek op mn laptop staan; als ik dat in mn iTunes gooi begint dat allemaal te schreeuwen dat hij niet kan synchroniseren. Is er een programma dat ik gewoon, alsof mn iPod een USBstick is, kan zeggen "dit nummer erop en dit eraf"?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In I-tunes kan je ook aanzetten dat je I-Pod in Windows moet worden weergegeven als schijf. Je kunt dan je ipod gebruiken als USB drive. Maar persoonlijk vind ik het veel beter werken met iTunes. De iPod kan alleen MP3 bestanden en het apple formaat aan. De truc om bestanden op je pc in iTunes te krijgen is het volgende: 1. In de settings van itunes aangeven of de bestanden op de huidige locatie moeten blijven of geimporteerd moeten worden in een itunes folder. 2. Selecteer in de library de optie om muziek of mappen toe te voegen. Die worden dan gecontroleerd. 3. Eventueel reset je je iPod en laat je alles synchroniseren. Alleen als het bestanden zijn in een vreemd formaat voor de iPod (zoals Wav) dan kan de ipod deze niet afspelen. Maar dat kan dan ook niet als je ze handmatig kopieert. ITunes bewijst je dus ook een dienst door er alleen bestanden op te zetten die ook af te spelen zijn.

AnaPod...

Ipod werkt alleen (goed) met Itunes. Itunes is een goed programma maar is wel gebouwd op het gebruik van originele audio bestanden. WMA files ondersteund hij dus niet. Dus Itunes werkt wel, alleen is de vraag wat wil je er precies mee?

iTunes zal standaard proberen alle muziek te synchroniseren die aangevinkt staat. Nieuw toegevoegde mp3's staan standaard aangevinkt. Ik denk dat de truc is dat je je MP3's importeert voordat je je iPod aansluit zodat je eerst kunt selecteren wat je wel en niet gesynchroniseerd wilt hebben. Wanneer je liever met de hand de muziek op je iPod wilt beheren zou je kunnen overstappen SharePod. Een redelijk basic beheertool. Lekker compact, bestaat uit 1 .exe bestand. Zou je zelfs op je iPod zelf kunnen zetten, zodat je het altijd tot je beschikking hebt. In de bronnen een link naar een pagina met een lijstje van iTunes-alternatieven.

Bronnen:
http://www.getsharepod.com
http://www.simplehelp.net/2007/07/08/10-al...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100