Ik krijg telkens een 404 not found, dan gaat het weer een tijdje aardig en dan kom ik weer niet op de site van bijv. youtube.com. Wie kan mij helpen?

graag uitleg aan een leek ;)

Toegevoegd na 11 uur:
Bedankt voor jullie antwoorden. De updates worden elke keer bijgewerkt. Het vreemde is dat mijn laptop (1 jaar oud) deze foutmeldingen krijgt en mijn pc (10 jaar oud) met draadloos internet deze meldingen niet krijgt.

Weet jij het antwoord?

/2500

het ligt niet aan je pc maar aan de pagina die je wilt openen,404 not found(http) geeft aan dat de pagina niet meer bestaat,in onderhoud is of tijdenlijk niet beschikbaar dit ligt aan je provider,en is niets ernstig volgens mij,wel vervelend.

op de ene of andere manier wordt je verbinding blijkbaar steeds gebroken of gestoord kan gebeuren als je draadloos een slechter verbinding hebt of het is gewoon druk op internet na verloop van tijd geeft hij maar gewoon de 404 pagina weer je kan altijd de verversknop proberen dan probeert hij de pagina opnieuw te laden ververs icoontje op je browser of f5 dat is de simpelste manier als je er vanuit mag gaan dat er verder geen rare dingen op je pc staat . Als je je pc redelijk bijhoudt, updates, en zo nu en dan en virusscan, malware scan en een opruiming zo nu en dan dat wil ook nog wel eens de zaak wat sneller maken. Toegevoegd na 8 minuten: ps je moet echt, met religieuze devotie je windows update binnenhalen hoor de optionele hoeft natuurlijk niet maar toch wel de standaard belangrijke veiligheids updates je kan echt niet zonder.

als je via wifi werkt, kan het ook een dipje in de verbinging zijn. Of een dipje in de wijkcentrale (vqn die kastjes op de hoek van de straat) ,of b.v. Je buurman die per ongelijk op hetzelfde kanaal zit met zijn wifi. Het is vervelend, maar niet onoverkomelijk.

Als ik het zo hoor is je pc besmet met een Rootkit, klinkt erg herkenbaar. Dit kun je verwijderen door het gebruik van SmitFraudFix. ( http://siri.geekstogo.com/SmitfraudFix.exe ) Volg goed de handleiding, en start voor het cleanen je pc in veilige modus op. Mocht je er niet uitkomen laat dat dan hier even weten dan kan ik je helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100