Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik heb adobe photoshop gedownload maar toen die helemaal klaar was stond er dit, zie bij extra uitleg. Wie kan me helpen?

http://i55.tinypic.com/2m2dkbp.png

Ik heb nog voldoende geheugen op me PC. Ik zou dit programma nog 260 keer kunnen downloaden.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
466

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Dit moet wel werken. http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CDkQFjAC&url=http%3A%2F%2Fthepiratebay.org%2Ftorrent%2F6189071%2FAdobe_Photoshop_CS5_Extended_NL_Reg._by_ErikB.NL&ei=yUBKTurLBIPtOcqboLQI&usg=AFQjCNEl71AKeDzP_YGJR94zzvwEuFoURg heb je hem ook in het nederlands. Maar het is alleen legaal als je deze versie als proefversie van 30 dagen gebruikt. Pas dus op dat je de nederlandse wetgeving niet overtreed (In Tegenstelling tot Video en Muziek is software wel illigaal, maar niet echt strafbaar)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik kan je wel helpen denk ik, maar aangezien ik mijn versie illegaal heb, lijkt me dat niet zo handig in het openbaar. Je mag me e-mailen op tisdatiknietblondtben at hotmail dot nl.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik heb je een privéberichtje gestuurd :D
Mogelijk ga je ervan uit dat het gedownloade bestand alles is. Dit is waarschijnlijk een gezipt of met rar ingepakt.
Het bestand is dus vele malen groter. Pas wel op software kun je downloaden, maar het gebruik is zonder licentie niet legaal.
FRank
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding