Ik heb adobe photoshop gedownload maar toen die helemaal klaar was stond er dit, zie bij extra uitleg. Wie kan me helpen?

http://i55.tinypic.com/2m2dkbp.png

Ik heb nog voldoende geheugen op me PC. Ik zou dit programma nog 260 keer kunnen downloaden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit moet wel werken. http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CDkQFjAC&url=http%3A%2F%2Fthepiratebay.org%2Ftorrent%2F6189071%2FAdobe_Photoshop_CS5_Extended_NL_Reg._by_ErikB.NL&ei=yUBKTurLBIPtOcqboLQI&usg=AFQjCNEl71AKeDzP_YGJR94zzvwEuFoURg heb je hem ook in het nederlands. Maar het is alleen legaal als je deze versie als proefversie van 30 dagen gebruikt. Pas dus op dat je de nederlandse wetgeving niet overtreed (In Tegenstelling tot Video en Muziek is software wel illigaal, maar niet echt strafbaar)

Ik kan je wel helpen denk ik, maar aangezien ik mijn versie illegaal heb, lijkt me dat niet zo handig in het openbaar. Je mag me e-mailen op tisdatiknietblondtben at hotmail dot nl.

Mogelijk ga je ervan uit dat het gedownloade bestand alles is. Dit is waarschijnlijk een gezipt of met rar ingepakt. Het bestand is dus vele malen groter. Pas wel op software kun je downloaden, maar het gebruik is zonder licentie niet legaal. FRank

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100