ik wou dat ventilatortje in mijn computer schoonmaken dus haalde ik hem eruit nu doet mijn computer het niet meer wat moet ik doen?

ik heb er 3 1 heb ik eruit gehaald en die draait niet meer en de andere heb ik er niet uitgehaald maar draait ook niet meer de derde kab ik er niet uithalen en draait wel.
als ik de stekker eruit trek draaien ze wel ineens eveb.
de computer kan wel aanik hoor ook dat ie bezig is maar op het beeldscherm staat dat er geen verbinding is.

Toegevoegd na 6 uur:
ik weet het al denk ik.
aan de onderkant zit een soort plastic vierkantjes met tientallen kleine pinnetjes. een paar van ze zijn verbogen. zou dat het kunnn zijn?
dat 4 kantje zit vastgeplakt aan de cooler met een soort witte lijm, je kan m gewoon weer terug plakken

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet voortaan gewoon je stofzuiger pakken, op een lage stand zetten en voorzichtig stofzuigen. Werkt ideaal!

Je zult in ieder geval eerst moeten kijken of alle kabels goed zijn verbonden (zoals de IDE). Wat staat er eigenlijk precies op je monitor?

had je de ventilatoren wel van de voeding/moederbord los gekoppeld? als je ze te hard rond gaat draaien gaan ze werken als dynamo, waardoor ze juist een stroompje afgeven i.p.v. opnemen. Het kan dus zijn dat je kortsluiting hebt veroorzaakt...

ok laten we eerst bepalen welke je er uit hebt gehaald Als het die op je cpu is dan is dat ernstig Heb je het kabeltje wel weer opnieuw aangesloten ? zit hij misschien verkeerd er op ? of op verkeerde aansluitpunt ? ik vermoed dat er eentje op je videokaart zit en die werkt dus waarschijnlijk niet meer ? vandar dat ook de beeldscherm niets meer doet en die derde die wel draait zit of in je voeding of op de achterkant ? draait de 4de in je voding wel ? Ik vrees dat je CPU dan is door gebrand kan je de pc weg gooien helaas maak desnoods even een foto en wijs aan welke het wel en niet doen maar ik vrees het ergste zo te horen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100