Computer specificatie? Zie omschrijving.

Ik wil graag mijn pc op markplaats zetten met het doel het te verkopen. Nou wil ik graag alle specificatie weten van mijn computer om het zo te kunnen verkopen aan de klant. Het probleem is dat ik er niet veel verstand van heb. Is er misschien een site die zo alle gegevens van je pc kan aflezen zodat ik die gegevens op mijn advertentie kan plaatsen. Of misschien andere suggestie? Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Er vanuit gaande dat het om een PC met Windows gaat, kun je bij "Systeeminfo" al wat gegevens vinden. Daar kom je via "Start" --> "Programma's" ---> "Bureau-accesoires" ---> "Systeemwerkset" ---> "Systeeminfo" Daar vind je in het systeemoverzicht al aardig wat gegevens, zoals de gegevens van de processor en het systeemgeheugen. Je zou nog kunnen Googlen op hetgeen er bij "Systeemfabrikant" en "Systeemmodel " Staat. Informatie over de grootte van de harde schijf of schijven vindt je onder het kopje "opslag"

Met het programma SIW krijgt U werkelijk alles te zien,wat U over de computer wilt weten : http://www.gtopala.com/ Er bestaan twee versies gratis + betaald. Aan U de keuze. Groet:Zoekertje

Wat je wil is er precies ga naar de volgende site: http://www.belarc.com/free_download.html En download het programmaatje deze doet een scan en geeft daarna een overzicht van alles wat in je PC zit.

De belangrijkste zaken zijn merk pc type nummer is het een eigengebouwde dan de naam van het moederbord cpu intel of AMD hoeveel gigahertz hoevele geheugen hoe groot is de harde schijf ook belangrijk hoeveel watt voeding welke versie windows xp vista 7 en is ie legaal zit er sticker op met windows serie nummer (heel belangrijk) wat voor merk videokaart en hoeveel geheugen heeft die ? en is ie AGP of pci-e o hoger monitor hoe groot CRT of LCD ? kijk anders even bij ander advertenties als voorbeeld wellicht vindt je zelf hetzelfde type terug

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100