Bestaat er een manier om het geluidsniveau van YouTube filmpjes gelijk ze zetten aan het geluid van de systeem geluiden van je computer?

Veel YouTube filmpjes klinken erg zacht waardoor ik mijn luidsprekers vol open moet zetten. Ik schrik me dan echter een ongeluk, als er een keer een email binnenkomt.
Dan lijken de speakers bijna te ontploffen.

Is daar een oplossing voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Rechts onderin vind je een volume tekentje. Open daar de volume mixer en zet windows geluiden wat naar beneden. Als dat niet lekker gaat, schuif dan totale geluid, dus eerste kolom, helemaal naar beneden, en vervolgens het geluid van je browser omhoog, ddan gaat h algemene geluid weer terug maar blijft de rest lager en dus zachter Toegevoegd na 7 uur: Kijk afbeelding, zoiets moet je zoeken :)

De systeemgeluiden worden opgewekt door de geluidskaart, de geluiden van Youtube zijn bijv. MP3's , "ingebakken" in het filmpje. Voor beide bestaan aparte instellingen, oa volume, zie hiervoor de (ge-avanceerde) geluidsinstellingen in het configuratiescherm "geluiden en audio".(XP) Toegevoegd na 10 minuten: Ook kan gebruik gemaakt worden van de "mixer" om individuele aanpassingen per programma te maken. (op taakbalk: optie van "volume", niet in XP).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100