ik heb mijn map "downloads" perongeluk verwijderd en nu vind ik hem nergens meer ook niet in prullenbak wat moet ik doen ?

Toegevoegd na 6 minuten:
al geprobeerd terug te halen met recuva maar helaas niet terug gevonden

Weet jij het antwoord?

/2500

Het volgende programma is ideaal om elk verwijderde bestand terug te vinden : PC Inspector Smart Recovery http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/PC+Inspector+Smart+Recovery+bestandsherstel Groet:Zoekertje

http://www.mget.nl/gewiste-verwijderde-bestanden-terughalen-herstellen.html Misschien staan hier tips? In elk geval een goede uitleg wat er gebeurt in je PC. en wat je kunt doen. Ik zou in elk geval niet meteen het aangboden programma downloaden maar eerst eens doorlezen voor andere opties.

Ja inderdaad, hoe langer je wacht, des te minder bestanden hij zal terugvinden. Khoop dat je je pc niet hebt uitgeschakeld erna, want dat verminderd ook die kans dat je alles terugvindt.

En gelukt? Voor de volgende keer: Als je geen recovery programma geïnstalleerd heb dan zal door het installeren waarschijnlijk veel verloren gaan. Je installeert het namelijk over een deel van je verloren bestanden heen. Doe meteen je pc uit. Haal de harddisk eruit en hang deze aan een andere computer. Met een goed recovery programma zal je het meestal terug kunnen vinden.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100