Goede game/school laptop/tablet??

Wie kent er een goede game tablet?? En is de Dell inspiron duo geschikt om een beetje te gamen bijv: modern warfare 2 op low settings? Ik heb wel een laptop maar ik zou graag een tablet willen of anders een goede laptop. Tweede hands zou ik niet echt willen.. En beetje onder de 1000€,-

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Apple macbook. Alienware. iPad.

Apple iPad.

Ik vind iPad nog altijd de beste tablet :)

Uitgaande van je wens, Modern Warfare 2, kan je alleen maar een volwaardige laptop nemen. Ik zou even naar deze modellen kijken: Toegevoegd na 2 minuten: Tablets en de Dell inspiron duo zijn geen game apparaten. Niet het soort games wat jij voor ogen hebt iig.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/279896/asus...
http://tweakers.net/pricewatch/282127/asus...

Je kunt geen mw2 spelen op een tablet. De besturing is noet handig en het grafisch vermogen is niet aanwezig. Ik zou kiezen voor een low/mid range Sony Vaio. Weet niet precies welk model, maar er is er een voor <€1000.

HP ProBook 6550B! Deze heeft een supersnelle Intel Core i5 en HD videokaart. Super geschikt voor games en veel programma's. Vanaf €729,-.

Bronnen:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/nl/nl/sm/WF...

Ik zelf heb altijd goede verhalen gehoord over Alienware. Dit moeten zeer krachtige laptops zijn en dit blijkt ook uit de reviews. Succes!

Bronnen:
http://computers.toptenreviews.com/gaming-laptops/
http://tweakers.net/pricewatch/zoeken/?key...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100