Hoe Terraria downloaden?

Ik zoek nu al een tijdje naar een mogelijkheid om de game Terraria te downloaden. Ik heb het met torrent geprobeert, zipmap en ik heb ook een .rar bestand weten te downloaden.

Hoe Download Ik Terraria Op Mijn Mac!?!?

Dat .rar bestand heb ik uitgepakt, en dan krijg ik meerdere bestanden in een pakketje: .exe's, steam_api.dll, een mapje met "content" en een mapje met "frameworks" maar niks ervan is de game zelf.

Help??

Weet jij het antwoord?

/2500

Terraria downloaden is illegaal. Het spel is trouwens alleen voor Windows beschikbaar. Het is hier online te koop: http://store.steampowered.com/app/105600/?snr=1_4_4__13 Als je op de pagina kijkt zie je onder system requirements staan: OS: Windows Xp, Vista, 7 Dus je kunt wel met torrents aan de slag gaan, maar er is alleen maar een Windows versie van dit spel.

Ten eerste de legale waarschuwing: downloaden is illegaal, blabla -> ten eerste -> zorg dat je de non-steam versie hebt. -> ten tweede -> er zit meestal een 'readme.txt' bestandje in dat uitgepakte rar bestand ergens die een handleiding bevat. Toegevoegd na 1 minuut: Ohja, de juiste OS is ook handig ja. kijk daarvoor of je ergens een windows emulator kan vinden voor je mac.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100