Kan je met de iPod touch ook de computer besturen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee misschien later wel....

Met de app: everyair kan je je ipod als een soort touchpad gebruiken voor je pc , net als een laptop. Werkt heel goed bij mij

Met de Teamviewer app heb je het volledige controle over je pc. Of bedoelde je je ipod touch als muis gebruiken?

Met de app Remote kun je iTunes op een PC besturen. Dus nummers selecteren, afspelen, etc.

Er zijn veel Remote Desktop en VNC clients apps waarmee je je hele desktop op je iPod / iPhone krijgt. Werkt prima en handig voor bv noodgevallen.

ja, dat kan met een aantal apps 1 remote, daar kun je itunes mee besturen 2 teamviewer 3 jumi 4 RDP er zijn er nog veel meer, zoek maar in itunes op remote desktop. Vaak moet je op de computer ook nog een programma installeren. In de beschrijving van een app staat meer uitleg over de app en wat je waar moet downloaden.

Met teamviewer kan het. Ik raad het je alleen niet aan want ik vind het zelf echt heel onhandig.

Mobile Mouse is een goede, kan je ook voor het afspelen van media als afstandsbediening gebruiken. TouchMouse is een soortgelijke app, maar ontwikkelt door Logitech. Voor beide apps moet je een klein programma'tje downloaden.

Persoonlijk vind ik de iphone/ipod app van www.logmein.com het fijnste :) Snel, veilig en erg gebruikersvriendelijk! Kost alleen wel wat ( als je geen jailbreak hebt ;) ). Toegevoegd na 1 minuut: Een redelijke gratis app is MochaVNC Lite. Je moet dan wel een VNC server op je computer installeren, kan ingewikkeld zijn!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100