Iemand geeft antwoord op mijn vraag ,hoe maak ik dan contact met iemand die mijn vraag beantwoord en aanvullende informatie wil?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier op GV, bedoel je? Als iemand een antwoord plaatst, kun je onder dat antwoord een reactie plaatsen. Daarin kun je schrijven wat je wilt. Je plaatst een reactie door op het woordje 'reacties' te klikken dat je onder de vraag ziet. Als je wel contact wilt maken, maar niet in het openbaar, kun je die persoon een PB (privébericht) sturen. Je klikt dan op het plaatje van die persoon. Dan kom je op de persoonlijke pagina van die persoon. Daar zie je aan de rechterkant weer het plaatje, met daaronder een envelopje. Klik op dat envelopje; dan kun je een PB sturen. Succes!

Je kan dan op zijn/haar antwoord een reactie geven. Ook kun je hem/haar een PB sturen door eerst naar zijn/haar profiel te gaan.

Je kan reageren op het antwoord door op 'reacties' te klikken. Daarnaast kan je o pde gebruikersnaam klikken. Dan kom je op de profiel pagina van die gebruiker. Via het envelopje kan je vervolgens een bericht sturen.

Als je op de naam klikt van de Persoon ga je naar het profiel, dan staat er aan de rechter kant onder de avatar een envelop als u daarop klikt kunt u een onderwerp en bericht invullen dan ziet die gene het gegarandeerd! Toegevoegd na 40 seconden: Hmm, mensen zijn mij altijd net voor :P als ik aan het typen ben!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100