is er een computer Vista voor rond de 300 euro? het maakt niet uit van welk merk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor onvindbare onderdelen die ik snel wil hebben ga ik vrijwel altijd naar Utrecht om in een pc winkel te gaan snuffelen. Er worden zowel nieuwe als hele oude pc's verkocht. Misschien iets voor U ! http://www.hajo.nl/product.php?cid=5 Groet:Zoekertje Toegevoegd na 3 minuten: Voor deze vragen ze bijvoorbeeld 250 Euro (Windows Vista Home Basic) http://www.hajo.nl/productdetail.php?cid=5&pid=2328

Bij de aldi heb je vaak aanbiedingen. Of ze nog met Vista er op zijn weet ik niet. Maar je kunt er eentje kopen met Windows 7 en hem dan gratis downgraden naar Vista.

Je kunt ze ook 2e hands kopen op marktplaats, dan heb je al een goede voor 100 euro.

koop een computer van €50,- in een tweedehanswinkel of in jouw geval een betere pc van €300,- op marktplaats en installeer er zelf vista op.

Alhoewel je in je vraag Vista zet, raadt ik je toch echt aan Windows 7 te gebruiken. Het werkt hetzelfde maar Windows 7 is zoveel stabieler sneller en gebruiksvriendelijker dan Vista. Verder heb ik een goede computer voor je gevonden op marktplaats. Nieuw met garantie en erg snel. http://link.marktplaats.nl/442867422 Je moet enkel de adverteerder mailen. Deze computer is zonder windows maar voor 100 euro krijg je er windows 7 op. Met officiële CD's. Als je zelf een besturingsysteem hebt scheelt het natuurlijk 100 euro. als je geen besturingssysteem hebt kom je uiteindelijk uit op 340 euro. Maar dan heb je wel een computer die er lang tegenaan kan.

niet echt maar een tweedehands wel maar nieuw nee dan heb je meer kans voor een laptop met vista maar 2e hands lukt wel tweedehands site : http://www.marktplaats.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100