Wanneer doet psn het weer????

Ben aan het afkicken haha

Weet jij het antwoord?

/2500

ze zijn er mee bezig... het duurt heel lang om een netwerk helemaal opnieuw op te bouwen... maar iemand die met z'n domme niet serieuze vragen hierkomt heeft volgens mij geen genoeg hersen in z'n pan zitten om dat te begrijpen.

Is net ook gevraagd, maar goed. In een artikel op zdnet.be staat het volgende te lezen. "Een externe inbraak op ons systeem heeft ons netwerk aangetast. Om een grondig onderzoek uit te voeren en om het netwerk veilig en vlot te houden, hebben we woensdagavond het PlayStation Network en Qriocity uitgeschakeld." Dit staat sinds 22 april te lezen op de Amerikaanse PlayStationblog. “We werken de klok rond om PSN en Qriocity weer online te brengen. Om onze netwerkinfrastructuur te verbeteren hebben we besloten het systeem opnieuw op te bouwen. Dat kost veel tijd, maar de extra beveiliging is nodig.” Ze geven dus niet een exacte tijd en/of datum, maar er gaan geruchten rond die variëren tussen één dag tot bijna één week. De BBC heeft vanmiddag gemeld dat Sony bezig zou zijn een persbericht dus misschien komt er binnenkort meer informatie.

ze zijn al 6 dagen down. En echt en ook echt alle servers zijn down, dus het duurt een tijdje voor ze online zijn. Je kan een binnen een week wel verwachten dat ze online zijn, maar je betaald tog niet voor PS+ tog?

3/4 mei volgens sony

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100