Batterij Acer laptop

Er staat een rood kruis bij het icoontje van mijn batterij, terwijl de laptop aan de lader hangt. Hij geeft ook de melding volledig te zijn opgeladen, maar het rode kruis blijf. Zie afbeelding! Kan ik hier iets aan doen? Ik wil weer gewoon een groen batterijtje :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit heb ik ook gehad! Ik ging naar de laptop zaak en hun zeiden dat mijn accu (dat ding in de laptop wat er voor zorgt dat je stroom hebt zonder lader. geen idee of het ook echt een accu heet) in de laptop kapot was. Hij deed het dus alleen als ik hem aan de stroom had. Maar zodra hij van de stroom af was deed hij het 5 minuten en viel hij uit. Omdat ik een nieuwe laptop wil binnenkort heb ik geen nieuwe accu erin gedaan. Ik heb het nog steeds en kan dus alleen achter de laptop als hij aan de lader zit. Wel balen.

Klinkt dat je accu niet meer goed is. Dat kan je testen door de lader eruit te halen en te kijken hoe lang hij op de accu werkt. Korter dan 1,5 uur dan is het niet geweldig meer. Maar dat is dus alleen een ramp als je lang zonder lader moet werken.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100