Mijn MSN -account is geblokkeerd(zie uitleg), wat nu doen?

Er zou andere activiteit op mijn account zijn geweest, zelf heb ik niks gedaan, dus ik ben waarschijnlijk gehackt. Om mijn account terug te krijgen moet ik naar een mobiel nummer sturen maar dat mag niet van mijn ouders. Wat kan ik anders nog doen? Of moet ik een heel nieuw account gaan maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Helaas moet je echt een nieuwe MSN aanmaken als je je nummer niet in kunt/wilt/mag vullen. Je krijgt geen gedoe als je dit nummer invoert! Je zult 1 keer een sms'tje krijgen, zonder extra kosten. Succes@!

Maak een nieuw account aan en zet bijv. op je Twitter of in je www van Hyves je weer alle emails nodig hebt omdat je gehackt bent. Heb ik ook gehad, jammer genoeg een nieuw account aanmaken dus ;).

Ik vind het een raar verhaal dat je iets met sms moet doen om je msn te blokkeren. Ik kan er ook op google niets van vinden. Ik ben geen MSN gebruiker, maar wat voor bericht heb je dan gehad en waar moet je naartoe sms'en (en/of wat moet je doen)? Toegevoegd na 23 minuten: Ik persoonlijk zou in ieder geval van mijn langzalzeleven niet zo maar een sms'je sturen naar een vaag nummer omdat er iets raars is met een messenger account. Ik persoonlijk zou trouwens ook nooit bij het registreren van een messenger account mijn echte telefoonnummer opgeven... Maar wie ben ik? :)

Ja dat had ik dus ook.. Lekker vervelend was dat.. Ik heb me telefoonnr ingevoerd tot 2 x toe maa kreeg geen smsje dus je hoeft het ook niet te proberen.. Fijn van hotmail !

Ik verbaas mezelf hier dagelijks over bepaalde antwoorden. Zo ook enkele antwoorden welke nú al zijn gegeven. Sorry dit moest er even uit. Nu dan mijn antwoord : U kunt altijd gebruik maken van een "validatieformulier " Hier vult U de juiste gegevens in en dan zou U gewoon Uw "gestolen/gehackte account weer terug kunnen krijgen. Ga hiervoor naar : https://security.live.com/acsr.aspx Groet:Zoekertje

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100