Hoe kan op de iPhone met een gmail e-mail account mailen vanaf mijn eigen domein?

Ik kan op mijn pc mailen vanuit gmail met mijn eigen server. Hoe kan ik dit ook mogelijk maken op de iPhone want ik heb de hoofd uitgaande server uitgezet en de uitgaande server van mij eigen domein aan gezet. Maar als nog worden mailtje verstuurd vanaf mijn gmail adres. Ik heb een domein bij Mijndomein.

Hoe kan ik dit oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet het gehele proces, maar probeer dit. Ga naar instellingen> Mail contacten Agenda, Kies voor Voeg account toe. Kies voor Microsoft exchange server. Daarna moet je al je instellingen invoeren, domein, gebruikersnaam, wachtwoord, etc. Als je deze drie gegevens hebt moet het lukken. Emailadres in vele gevallen hetzelfde als gebruikersnaam. Server moet je of die van je domein of die van google (gmail) zelf invullen. Deze is m.google.com Laat me weten of het is gelukt! :)

Je iPhone selecteer altijd het huidige adres, voor hem dus voor reply je gmail account. Je kunt deze voor versturen nog wijzigen om bij details "van" te vervangen met je eigen domein account. Het hoofdadres moet geselecteerd zijn als je in "Alle inkomende" zit of er hoofdscherm i.p.v. Je gmailaccount (behalve bij reply uiteraard). Een technischere en minder fijne oplossing is om via Google Apps je domein te koppelen met DNS records, zodat je e-mailadressen daadwerkelijk op Gmail gebonden zijn. Nadeel is dan weer dat het nieuwe gmail accounts worden en niet te mergen met huidige gmail account.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100