Ik heb een Acer Aspire laptop, mijn toetsenbord doet het soms niet.

Soms blijft de i, o en backspace hangen en kan ik alleen met behulp van het schermtoetsenbord deze letters aanslaan. Soms doet ie het ineens wel, en dan kan ik weer even vooruit. Vervelend is het wel. Het heeft niets met vuil te maken. Wie kan mij hiermee helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik heb dat ook wel eens gehad. je zult ff de naam opmoeten zoeken van de driver die dat aanstuurt en deze opnieuw downloaden. (i.e. website acer gaan en daar je type invullen daar kan je die driver vinden)

Bronnen:
acer.com

Geef het toetsen bord een goede schoonmaakbeurt. Eet , drink of rook je soms in de buurt van je laptop? Maak een tekening van je toetsenbord , wip de toetsen er voorzichtig uit en maak met een vochtige doek alles schoon. Eventueel met een blaasapparaat. FRank

Mijn vorige laptop was ook een Acer Aspire. Met een krakkemikkig toetsenbord. Binnen een week na aankoop deed ik een beroep op de garantie. De winkel mocht hem niet repareren, ik moest hem opsturen. Na drie weken kwam hij terug met een nieuw toetsenbord, maar dat was even krakkemikkig. Ik wou niet nog eens de laptop drie weken kwijt dus liet het maar zitten. Op den duur raakte ik eraan gewend om schrijfwerk nog even na te lopen op gemiste spaties en zo. Toegevoegd na 7 minuten: Zie ook onder de rubriek hardware de vraag: Acer of Asus? De antwoorden, waaronder eentje van een reparateur, bevestigen mijn ervaring.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100