ik wil graag een laptop maar weet niet of ik een notebook of een netbook moet kopen

ik wil er een met goed internet, microsoft office, en ik gebruik hem voor thuis. hij moet mijn computer goed kunnen vervangen en wel goedkoop zijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Notebook is volgens mij het beste voor jouw, zolang je het thuis gebruikt kan dit geen kwaad, als je meer buitenshuis werkt kan een netbook wel handig zijn, het is compacter en heeft ook wel het nut om optimaal te kunnen functioneren met internet en office. Dit word meer gebruikt bij zakenpersonen. Notebook daarin tegen heeft betere prestaties en kan een dergelijke standaard computer goed vervangen. Het heeft ook een groter scherm en het is handig als je lange uren achter de pc zit. Ik zou u aanraden om naar een i5, i7 te gaan voor processor en een minimum geheugen van 4 gb ram. Dit is goed als je een lange tijd ermee wilt werken. toekomstig gericht is intel i7 het best. zie een voorbeeld van een tussenslag: http://www.vandenborre.be/WEB/NL/Laptop/ACER-AS5742G-454G64MN/Page488.vdb?Detail=Liqace6ab.qaS.9nRuNmTC8k Als het tijdelijk is kan je voor een goedkoper maar ook een goed laptop gaan zie de link hieronder, natuurlijk ga je niet zo lang meekunnen in de tijd dan de laptop hierboven: http://www.vandenborre.be/WEB/NL/Laptop/HP-G62-A25EB/Page488.vdb?Detail=Liqace6ab.qaS.toSmdnPC8k

notebook, netbooks zijn klein en onhandig, qua omvang, snelheid, geheugen enz.

Een notebook is beter, want een netbook is alleen geschikt voor lichte toepassingen zoals internet. Wij hebben er net een aangeschaft, een asus (600 e) en die bevalt goed. Je moet ook niet te goedkoop gaan zitten, want dan heb je kans op een miskoop. Kijk goed de specificaties, of dat aansluit bij de programma's die je wilt gebruiken.

Nadat mijn oude computer die ik tien jaar lang heb gebruikt alle verdere diensten weigerde, heb ik ruim 1 jaar geleden een netbook met 10.1 inch LED LCD-scherm aangeschaft. Ik ben elke dag nog blij met de keuze die ik heb gemaakt. Alle door je genoemde functies voert deze "mini" met het grootste gemak uit, zowel binnenshuis als daarbuiten. Mijn ervaring is dat dit apparaat voor wat betreft de gevraagde prestaties uitstekend functioneert en in aanschaf relatief goedkoop is. Wat zou ik dan nog meer te wensen hebben? Succes bij het nemen van een beslissing.

Bronnen:
Ervaring

Zolang je hem alleen voor internet wil gebruiken, en voor microsoft office, moet er niks aan de hand zijn. Als je er andere dingen mee wil doen, is het maar de vraag of hij het doet.

Wat bij een netbook een nadeel is dat je een klein toetsenbordje hebt wat minder fijn typt. Als je een kleine notebook koopt (tussen de 11"en de 15") kun je hem vrij makkelijk meenemen en kun je er gemakkelijk op internetten en typen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100