Bestaat er een site waar je Marktplaats advertenties kan promoten?

Ik ben op zoek naar een site waar je advertenties van Marktplaats kan promoten.
Of mag zoiets niet omdat je linkt naar Marktplaats zelf?

Toegevoegd na 19 minuten:
TOEVOEGING: Ik hoef zelf NIET te adverteren! De vraag is of zo'n site bestaat of niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je lid bent van Hyves en/of Twitter, kun je de advertenties daar naartoe doorlinken via Marktplaats zelf. Open je advertentie op MP maar eens, rechts onder zie je dan "Deel deze advertentie op" (2 logo's) Twitter en Hyves. Alleen maar even op dat logo klikken en de link naar je advertentie op MP staat daar ook. Als je je MP advertentie plaatst via Buurtlink dan komt ie automatisch ook daar te staan: leden van Buurtlink krijgen elke week een email met daarin ook de via hun geplaatste Marktplaats advertenties bij hun in de buurt. Een andere erg goede gratis advertentiesite, waar ik al mijn MP advertenties ook altijd op zet (gewoon je adv even copy/paste doen) is: www.veilingshopper.nl. Wat via MP niet verkocht wordt, verkoop ik meestal daar dan weer wel ;-) En verder is Marktplaats zelf natuurlijk de beste promotie voor je advertenties he. Verreweg de meeste Nederlanders die iets zoeken zeggen: Even op Marktplaats kijken!

Het lijkt me dat je het misschien een forum kan plaatsten wat over dat onderwerp gaat. Verder zal het moeilijk kosten omdat goeie reclame geld kost, en dan is het misschien te betwijfelen of je wel winst maak.

Je bent nu eigenlijk bezig met het promoten op deze site ;-)

Je zou contakt kunnen opnemen met marktplaats, en deze vraag aan hun voorleggen. Zij weten daar vast wel raad op.

Je kan op marktplaats zelf ook je advertentied promoten, kost 5 euro of meer geloof ik.

Ik moet zeggen dat ik het eens ben met Mendy, ik plaats ook nog wel eens een advertentie op www.veilingshopper.nl en krijg daardoor ook nog wel eens reacties op dingen waarop ik bij Marktplaats geen reactie krijg. Alleen kun je niet zomaar een link plaatsen in je advertentie tenminste niet gratis. Als je de beheerder van de website toestemming vraagt voor een gratis link mogelijkheid dan kun je die krijgen als je een retourlink wil plaatsen op je eigen website naar www.veilingshopper.nl.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100