bieden op het internet, op een tv bijvoorbeeld. is dat iets goeds? of juist niet?

ik hoor mensen praten over vakantie reisjes bieden en dan dus boeken. maar nu hoor ik dus ook dat je kan bieden op andere dingen zoals een tv bijvoorbeeld. heb begrepen dat je dan ook van te voren al een bedrag moet betalen om te kunnen bieden. Is het wel iets? of is het gewoon drie keer niets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou van tevoren nooit al geld betalen, dat hoort niet. Je hebt diverse veilingsites, bva auxtions is een heel officiele, die hebben vooraf kijkdagen en de veiling gaat ook erg officieel. Zij veilen bv binnenkort de inboedel van its. Vakantieveilingen is een stuk simpeler. Niet als in makkelijker, maar minder officieel en zo. Met beide veilingsites heb ik leuke en goede ervaringen. Voor n tv zou ik bij bva kijken. Zeker niet tevoren geld betalen.

als het om kleine bedragen gaat is het wel te proberen maar als de bedragen groot worden kun je beter niet bieden. bij marktplaats is dat ook zo je kunt bieden op spullen en dan kun je betalen en dan sturen ze het voor je op.je kunt dan ook vragen of je het kan komen halen en ter plekke betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100