Ik zoek een youtube account.

Ik heb geprobeerd een youtube account te maken, zodat ik muziek in de afspeellijst van mijn ipod kan Zetten. Maar elke keer zegt hij steeds dat het niet mogelijk is een youtube account aan te maken.. Dus is er iemand die zijn youtube account niet gebruikt? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Om een YOUTUBE account te verkrijgen ben je verplicht om een Google-account aan te maken,want het is een onderdeel c.q. dochter van Google. Succes ! Toegevoegd na 38 minuten: Uw vraag om van iemand anders zijn/haar account over te nemen is dus volstrekt zinloos...mits iemand het risico durft te nemen,want stel dat U bijvoorbeeld mijn account op Youtube overneemt. Elk account dient zich aan bepaalde vrij strenge regels - zoals o.a. het schenden van bepaalde auteursrechten vooral- te houden..kortom IK ben dan verantwoordelijk- niet U- en kan aangeklaagd worden bij een (wettelijke) overtreding.

Het zou gewoon mogelijk moeten zijn om een account aan te maken, geloof ik. Wat je ook zou kunnen doen is met bv. Limewire muziek downloaden en dit via ITunes in je IPod te zetten.

Hier kun je een filmpje zien die precies beschrijft hoe je een account kunt aanmaken bij Youtube. Ik hoop dat je er iets aan hebt. http://www.youtube.com/watch?v=2HmE-jp7CuU

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100