wat moet je doen als er om je URL word gevraagd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Die kan je alleen geven als je in het bezit bent van een eigen website. De URL is het internetadres van die website, wat begint met http://

Als je geen URL hebt, dan heb je die niet. Dus dan zeg je: ik heb geen URL. Het betekent: Uniform Resource Locator. Dus kan je ook zeggen: ik begrijp niet wat u bedoelt. Of je zegt: welke URL? Wat voor URL? Toegevoegd na 7 minuten: En als je het ergens in moet vullen, dan laat je dat vakje gewoon leeg.

Jouw URL is: http://www.goeievraag.nl/profiel/nisrin1999

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/profiel/nisrin1999

Dan doe je het volgende : Als je bijvoorbeeld ergens een profiel hebt - bijv. Hyves,Facebook,Twitter of die je hier op GV hebt - zoek je jouw daadwerkelijke profielpagina op,waar andere mensen die óók al 'n profiel hebben op dezelfde Website en clickt dan bovenin op de url zodat het blauw wordt en clickt vervolgens RECHTS en kies je voor kopiëren. Nu kun je de URL ergens bewaren door het op te slaan. In bijv. een Wordbestand met de naam Mijn URl of iets dergelijks. Die kun je dan later gebruiken om jouw (gewenste) URL door te geven ,aan de website,waar die vraag werd gesteld. Mijn profielpagina hier op GoedeVraag is : http://www.goeievraag.nl/profiel/Zoekertje dus deze zou ik kunnen geven ! Succes er mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100