hoe moet ik een webcam installeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet de driver installeren van de webcam ga even naar Google en tik in bijvoorbeeld Driver en dan het apparaat naam bijvoorbeeld Microsoft live Cam

http://www.logitech.com/en-us/support-downloads/downloads/webcams Hier kun je een logitech webcam drivers opzoeken. Als je een Logitech webcam hebt.

Bronnen:
http://www.logitech.com/en-us/support-down...

Zet de computer UIT. Start de computer op ,maar plug het kabeltje in op 'n vrije usb. Als het goed is zou Windows nu nieuwe hardware moeten ontdekken. Afhankelijk van het type Windows zal installeren van de webcam starten. Zo niet ...plaats dan de CD (bijv. in D:) en volg de aanwijzingen op. Verder kun je nog onder Apparaatbeheer kunnen zoeken - mocht je twijfelen,of zeker weet- of de bewuste webcam door Windows wordt/is herkend te vinden onder BEELDSCHERMAPPARATEN ( scanners en webcams) Click er op druk op eigenschappen >> Algemeen: Dit apparaat werkt correct >> Stuurprogramma's CLICK hier op BIJWERKEN en wacht af,wat er gebeurt. Mogelijk heeft Windows zelf (betere) drivers . Zo niet dan wacht je tot de vraag gesteld wordt "bladeren" en geef je station D op met daarin de Cd voor de webcam. De rest wijst zich vanzelf. Succes er mee !

maat., als het goed is zit er een installatie CD bij als je een webcam koopt en vanaf dat CD kun je de hele installatie doen! veel succes maat!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100