Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik geen toestemming meer hoef te geven voor comments op Wordpress?

Hallo mensen van het goede leven. Ben een tijde bezig met wordpress. Mooie site gemaakt, al zeg ik het zelf. Maar als er comments worden geplaatst, wil ik niet steeds toestemming hoeven geven. Dus niet dat je je comment plaatst en dat er boven je comments staat: 'Your comment is awaiting moderation.'

Hoe doe ik dat?

Toegevoegd na 21 minuten:
Voor de mensen die meer uitleg wilden. Je gaat naar de site. Je klikt op het bericht dat je verder wilt lezen en omdat het een interessant of grappig onderwerp is wil je een comment (reactie) plaatsen. Je hebt je naam, e-mail, eventuele website en je bericht in gevuld. Je klikt op post en dan staat er: Your comment is awaiting moderation. Ik als webmaster wil niet elke keer een comment gaan beoordelen.

Bij de instellingen van wordpress 'discussion' kun je kiezen 'before a comment appears' Daar kun je 2 opties aanvinken. 1. An administrator must always approve the comment 2. Comment author must have a previously approved comment. Deze staan beide niet aangevinkt. Dus waar kan ik het dan wel uitzetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100